23.11.2016 •
"DĄŻYMY DO PERFEKCJI"
W minionym tygodniu, rozpoczął się cykl zajęć w ramach pracowni gastronomicznej, prowadzonych przez naszego absolwenta, obecnie szefa kuchni w restauracji "Azyl" w Kątach Wrocławskich, Pana Radosława Błaszczyka.
Grupa uczniów klasy I Technikum Å»ywienia i UsÅ‚ug Gastronomicznych, pod bacznym okiem profesjonalisty, przygotowywaÅ‚a naleÅ›niki z kuchni różnych narodów miÄ™dzy innymi; kuchni francuskiej, kuchni arabskiej oraz tradycyjnej.
Po efektach pracy, nie można było zaprzeczyć, że tradycyjny i zwykły naleśnik może stać się niezwykłym i wyrafinowanym daniem, a kuchnia - magicznym miejscem............
NastÄ™pne zajÄ™cia odbÄ™dÄ… siÄ™ już szóstego grudnia- BĘDZIE BARDZO ÅšWIÄ„TECZNIE!!!!
Grupa uczniów klasy I Technikum Å»ywienia i UsÅ‚ug Gastronomicznych, pod bacznym okiem profesjonalisty, przygotowywaÅ‚a naleÅ›niki z kuchni różnych narodów miÄ™dzy innymi; kuchni francuskiej, kuchni arabskiej oraz tradycyjnej.
Po efektach pracy, nie można było zaprzeczyć, że tradycyjny i zwykły naleśnik może stać się niezwykłym i wyrafinowanym daniem, a kuchnia - magicznym miejscem............
NastÄ™pne zajÄ™cia odbÄ™dÄ… siÄ™ już szóstego grudnia- BĘDZIE BARDZO ÅšWIÄ„TECZNIE!!!!
Kilka zdjęć (więcej na naszym Facebooku):